TISZAVASVÁRI HÍRHATÁR - Manyika néni szexuális élete

TISZAVASVÁRI HÍRHATÁR
   
 2019.04.21.
 Vasárnap
Ma Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   /Rate& Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2013. 07. 13. 22:08     


Manyika néni szexuális élete
Edit hihetetlenül élénk érdeklődésű, víg kedélyű, minden lében kanál fiatal óvónő volt, frissen házasodva éppúgy, mint én. Mindig olyan dolgok érdekelték, amik másnak eszébe sem jutottak, vagy csak nem mertek róla beszélni.

Edit hihetetlenül élénk érdeklődésű, víg kedélyű, minden lében kanál fiatal óvónő volt, frissen házasodva éppúgy, mint én. Mindig olyan dolgok érdekelték, amik másnak eszébe sem jutottak, vagy csak nem mertek róla beszélni.

 

Te figyu már! Szerinted az ötven évesek még szexelnek? – kérdezte tőlem Edit az óvodában, amíg a gyerekeket ebéd után a mosdóba terelgettük. Ez onnan juthatott eszébe, hogy nézte Manyika nénit, a dajkát, amint éppen az óvodai fektetőket rakja le a csoportszobában, és hajlongás közben kilátszott a bugyija. Mittudomén – válaszoltam huszonkét évem minden bölcsességével – kérdezd meg Manyika nénit. 

 

A gyerekek elkészültek a fogmosással, és szállingóztak be a szobába, a kisebbek álmosabban, a nagyobbak élénken viháncolva. Ma Blanka néni mondja az altató mesét, mert nekem be kell írnom a naplót és telefonálnom kell – mondta Edit a gyerekeknek, közben jelentőségteljesen rám nézett, azzal a tekintettel, mellyel közli, hogy most fél órára el akar tűnni, majd elindult kifelé a csoportszobából. Kiment az ajtón, aztán a fejét derék magasságban visszadugta szobába és békahangon megszólalt: Blanka néni te kérsz kávét? Én pedig béka hangon válaszoltam neki: persze, kvak-kvak, a meséléshez kell a kávé! Néhány körülöttem fekvő gyerek nevetni kezdett. Innentől nem volt kérdés, hogy békás mesét kell mondanom nekik. Behúzódtam a hőség miatt sarkig nyitott ablak alá és elmeséltem Cserkeszi Breki Béla és családja történetét, hogyan tudtak átkelni az úttesten baj nélkül az újszülött kisbékáikkal egyetemben. Mire a végére értem, már a nagyobbak is elaludtak – ehhez piszokul értettem, hogyan lehet addig húzni a mesét, amíg a hatévesek is elálmosodnak.

 

Edit ekkor óvatoskodott be az ajtón a kihűlt kávémmal. Azt hittem, már sosem érsz ide vele, majdnem elaludtam én is – toltam le suttogva. Jóvanna! Jocival beszélgettem… annyira tud hiányozni… Na persze – gúnyolódtam – már legalább négy órája nem láttad… Jóvanna! Na figyu, kérdezzük már meg Manyika nénit! Miről? Hát a szexről. Tiszta ideg vagyok, hogy mi lesz, ha már Joci meg én nem kívánjuk egymást, akkor mit fogunk csinálni…

Ebben a pillanatban megjelent az ajtónyílásban Manyika néni, hogy megkérdezze, az udvaron szeretnénk-e majd uzsonnázni, vagy a csoportszobában.

Mindketten szerettük Manyika nénit, mert gurgulázó volt a kacaja, kedves asszony volt, aki imádta a gyerekeket, és hallatlan türelemmel segített cipőt kötni, orrot fújni, gyógypuszikat adni, cipzárt húzni, és – munkaköri elnevezésének megfelelően – a síró gyereket hosszan dajkálni.

A cseresznyefa alatt szeretnénk uzsonnázni – válaszoltam, majd gyorsan megkérdeztem: van egy kis ideje most, Manyika néni? Persze aranyom, mit szeretnél – kérdezte a szokott kedvességével. Edit feltétlenül kérdezni szeretne valami érdekeset – mondtam.

Edit először majdnem leesett a székről, majd hirtelen összeszedte magát és így szólt: Manyika néni drága, kérdezhetünk Blankával… (és itt a nevemet erősen megnyomta, hogy jelezze, mellette kell legyek ebben a kissé kínos szituációban) …szóval… kérdezhetünk valami nagyon intim dolgot? Manyika néninek elkerekedett a szeme. Az meg milyen, aranyom? Hát olyan… kicsit kényelmetlen… - válaszolt Edit. Hát akkor menjünk ki az öltözőbe, és üljünk le – mondta Manyika néni készségesen.

Gyors ellenőrzés, hogy minden gyerek alszik-e, majd halkan kisurrantunk a csoportszoba előtti öltözőbe, és ott leültünk a fogasok alá, ahol a gyerekek tornazsákjai voltak felakasztva.

Szóval… - kezdte Edit kicsit zavartan – biztos, hogy nem tetszik majd megharagudni a kérdés miatt? Mit tudom én – válaszolt Manyika néni – majd meglátom, ha már kérdeztél – és a szokásos gurgulázó kacajjal jelezte, hogy áll elébe a kényelmetlen kérdésnek.

Szóval… - kezdte újból Edit – azt szeretném kérdezni, hogy Manyika néni és Imre bácsi… hogy szóval szoktak-e még… jaj, nagyon hülyén érzem magam… szóval…

Hogy szoktunk-e huncutkodni? – kérdezte Manyika néni, hogy elterelje Edit zavarát. Azt! – vágta rá Edit megkönnyebbülten és láttam, ahogy az izgalomtól kipirul az arca.

Hát hogyne szoktunk volna már! – mondta teljesen magától értetődően Manyika néni – Igazán most van csak időnk ilyesmire! Tényleg? – kérdezte Edit – Mert korábban nem volt rá idő? Hát, amíg a gyerekek kicsik voltak, idő is kevesebb volt, meg hát mi még olyan szemérmes fajták vagyunk, aztán… mindig csak este, amikor a gyerekek elaludtak, akkor lehetett ugye…

Mindig csak este? –kérdeztem én, zavaromban idétlenül kuncogva – de akkor Manyika néni még nem is látott… izé…szóval látott már mindent Imre bácsiból? Hát hogyne – méltatlankodott – csak nem gondolod, hogy nem láttam még olyat… Persze hogy láttam! És, ha nem tetszik megharagudni, most már van olyan is, hogy nappal… tetszenek huncutkodni? – kérdeztem egyre inkább felbátorodva. Van hát! Hétvégén, ha nincsenek itt az unokák… hát igyekszünk nem unatkozni… Már csak egyet kérdezek, de tessék szólni, ha kellemetlen… Na! Bökd már ki! Úgy látom, te jobban félsz kérdezni, mint én válaszolni, – nevetett Manyika néni – pedig nekem tetszik ez a téma!

 

Kacagtunk mind a hárman, és jóleső érzés volt, hogy Manyika néni ennyire nyitott a kérdésekre, és valóban úgy volt, hogy mi ketten sokkal jobban zavarban voltunk, mint ő.

 

Na, szóval… milyen gyakran tetszenek… huncutkodni? Hát gyakran! – vágta rá Manyika néni. De mennyire gyakran? – jött lázba Edit a kérdezősködéstől. Hetente akár többször is… - folytatta Manyika néni szemét a földre szegezve, kicsit pironkodva. Ez komoly?! – fojtott el egy sikolyt Edit, kezét a szája elé kapva – tényleg többször is…? Hát, mert mit gondoltok? Nem vagyunk mi még olyan öregek… - válaszolt kicsit sértődötten. De az biztos, hogy fiatal korunkban nem tudtunk sokat huncutkodni… először együtt laktunk ugye anyósomékkal, aztán meg jöttek sorban a gyerekek… szóval nem volt akkor idő ilyesmire… meg kedv se nagyon… de sebaj, most bepótoljuk! – mondta most már lángvörös arccal. De jó, hogy ezt tetszik mondani! – lelkendezett Edit – Én meg már attól féltem, hogy mire ötven éves leszek, addigra unni fogjuk a szexet Jocival! Jaj, fiam – kacagott újból Manyika néni – a kapálást lehet unni, de a huncutkodást, azt sosem – ekkor már harsányan röhögtünk mind a hárman, majd hirtelen elcsendesedtünk, mert eszünkbe jutott, hogy a gyerekek alszanak.

 

Az uzsonnáztatás közben, már meg is feledkeztünk a délutáni izgalmas beszélgetésről. Még fél hat sem volt, amikor elfogytak a gyerekek, készülődni kezdtünk mi is haza, levettük a köpenyeinket, fel az utcai cipőt. Imre bácsi is megérkezett Manyika néniért a Ladával, és az öreg kocsi nyitott ajtajára támaszkodva, üdvözölt minket, amikor Edittel kimentünk a kapun. Amíg Manyika néni bezárta az ajtókat, Imre bácsi beült a kocsiba, és hosszas köszörülés után végre sikerült beindítania. Jaj, Imre bácsi – kurjantott Edit – le kéne már cserélni ezt az öreg csotrogányt, nem tetszik még unni? Áh! – legyintett Imre bácsi - csak elkoszolódtak a gyertyák, majd megpucolom őket. De egyébként is – folytatta - csak a kapálást lehet unni!

Manyika néni ekkorra már ott állt Imre bácsi mellett, nagyot kacagott, majd bepattant Imre bácsi mellé, és vidáman mosolyogva elhúztak mellettünk.

 

(a képek illusztrációk)

 

Juhászbori


További hírek

  Millióan rajonganak a nemlétező lányért
2018. 06. 27. 09:33 hirhatar.hu
  Egy üveg viszki után indult a Balatonnak a 13 éves gyerek –elájult, túlélte
2018. 06. 27. 09:33 hirhatar.hu
  Ételosztás és tüntetés Debrecenben
2018. 06. 25. 14:00 hirhatar.hu
  Kiemelt nemzeti értékké nyilvánították a Kabay-módszert!
2015. 05. 04. 15:35 tiszavasvari-hirhatar.hu
  Elkezdődött a belváros fejlesztése
2015. 05. 01. 17:15 tiszavasvari-hirhatar.hu
  KREATÍV-ANGOL TÁBOR
2015. 04. 29. 17:58 tiszavasvari-hirhatar.hu
  „Nyitottan élek és a világ hat rám” Beszélgetés a Kossuth-díjas Földes László Hoboval a költészet napján
2015. 04. 14. 13:09 tiszavasvari-hirhatar.hu
  Zempléni húsvét
2015. 03. 30. 20:15 tiszavasvari-hirhatar.hu
  Győzött a gyógyvíz!
2015. 01. 21. 12:23 tiszavasvari-hirhatar.hu
  Interjú Hadházi Lászlóval a Dumapárbaj című filmről
2015. 01. 16. 18:51 tiszavasvari-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport