TISZAVASVÁRI HÍRHATÁR - Amit még mindig tudni akarsz a szexről

TISZAVASVÁRI HÍRHATÁR
   
 2019.04.21.
 Vasárnap
Ma Konrád napja van.
Holnap Csilla napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   /Rate& Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2012. 08. 27. 12:59     


Amit még mindig tudni akarsz a szexről
Nekem mindegy, hogy mit játszik Meryl Streep, mert mindenképpen megnézem! Még a hülyén választott cím ellenére is. Vagy éppen azért? Az eredeti cím Hope springs. Na mindegy, ez a mostani sem rossz, csak kissé Woody Allan egykori filmjére hajaz.


Nekem mindegy, hogy mit játszik Meryl Streep, mert mindenképpen megnézem! Még a hülyén választott cím ellenére is. Vagy éppen azért? Az eredeti cím Hope springs. Na mindegy, ez a mostani sem rossz, csak kissé Woody Allan egykori filmjére hajaz.


Szóval lássuk be, Meryl 63 évesen is nagyon szép, valahogy kimaradt az életéből a botox és ez kifejezetten vonzóvá teszi.

Tommy Lee Jones szintén nem botoxolt soha (nem is sokat segített volna rajta), a filmben a gyűrött arcához párosul undok viselkedése, szkeptikus, erősen fanyar humora, valamint a Reviczky Gábor magyar hangja, és máris van okunk kacagni rajta.

A harmadik szereplő a párterapeuta, Dr. Bernie Feld akit Steve Carrel személyesít meg, egyenletesen tartva a nyugodt, bölcs szakember hozzáértő viszonyulását, a naponta változó, rémes kötött, vagy horgolt nyakkendőjében. A történet hármójuk beszélgetésein alapszik.

Kay (Streep) ráveszi férjét Arnoldot (Jones), hogy dögunalmas, színtelen, külön hálószobában élt házasságuk felvirágoztatása végett keressék fel a híres párterapeutát, és vegyenek részt egy intenzív, egyhetes terápián. Eleinte Arnold hallani sem akar róla, de amikor Kay egyedül is elindul, akkor beadja a derekát. Feld doktor nem hagyományos módszereket alkalmaz a házasságok rendbehozatalára, amivel Arnoldból azonnal heves ellenreakciót vált ki, de Kay alázata és lelkesedése őt is ráveszi, hogy végig csinálják a terápiát. Az egy hét alatt kegyetlenül szembe kell nézniük saját merevségeikkel, beidegződéseikkel és korlátoltságukkal.

 

Van bőven dráma, elgondolkodás, meghatódás, és sok-sok humor. Egy olyan drámai vígjátékot láthatunk, amiről a mozi után még van mit beszélgetni. 
Számomra a kellemes meglepetés Tommy Lee Jones játéka volt, eddig nem ismertem a drámai vénáját, pedig zseniálisan alakítja a lelke mélyén szenvedő, feleségét titkolva imádó, begyepesedett könyvelőt.
David Frankel rendező az ízlésesen, jó humorral elkészített filmjét természetesen csak hollywoodi módra tudta befejezni, de ez semmit nem von le a három főszereplő játékának értékéből.


juhászbori


További hírek

  Millióan rajonganak a nemlétező lányért
2018. 06. 27. 09:33 hirhatar.hu
  Egy üveg viszki után indult a Balatonnak a 13 éves gyerek –elájult, túlélte
2018. 06. 27. 09:33 hirhatar.hu
  Ételosztás és tüntetés Debrecenben
2018. 06. 25. 14:00 hirhatar.hu
  Kiemelt nemzeti értékké nyilvánították a Kabay-módszert!
2015. 05. 04. 15:35 tiszavasvari-hirhatar.hu
  Elkezdődött a belváros fejlesztése
2015. 05. 01. 17:15 tiszavasvari-hirhatar.hu
  KREATÍV-ANGOL TÁBOR
2015. 04. 29. 17:58 tiszavasvari-hirhatar.hu
  „Nyitottan élek és a világ hat rám” Beszélgetés a Kossuth-díjas Földes László Hoboval a költészet napján
2015. 04. 14. 13:09 tiszavasvari-hirhatar.hu
  Zempléni húsvét
2015. 03. 30. 20:15 tiszavasvari-hirhatar.hu
  Győzött a gyógyvíz!
2015. 01. 21. 12:23 tiszavasvari-hirhatar.hu
  Interjú Hadházi Lászlóval a Dumapárbaj című filmről
2015. 01. 16. 18:51 tiszavasvari-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport